“AIamak, jd Iaki pun dah tak selamat” Kantoi rakam video di tandas IeIaki, pemuda kecut perut dicekup orang ramai

Kita sememangnya tidak sedar bahawa ramai orang yang bahaya di sekeliling kita. Sebab itulah kita diminta untuk sentiasa berhati-hati walaupun dimana pun berada.

Walau bagaimanapun, tetap juga ada yang melakukan kejahatan di tempat-tempat awam seakan menyangka tiada sesiapa melihat perkara mungkar yang dilakukan.

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALI

Hal tersebut samalah seperti yang dikongsikan oleh seorang pengguna TikTok dikenali sebagai @botakk.haa apabila memuat naik video seorang lelaki yang berjaya ditahan orang awam selepas dipercayai merakam video pengguna tandas lelaki di sebuah stesen minyak.

Menerusi video-video yang dimuat naik oleh pengguna TikTok itu, daapt dilihat lelaki berkenaan pada awalnya tidak memberi kerjasama ketika orang ramai mahu melihat rakaman yang dilakukan.

Akhirnya, rakaman yang dibuat di telefon bimbit itu berjaya dilihat orang awam walaupun lelaki berkenaan cuba untuk memadam gambar serta video di galeri telefon.

Lelaki yang membuat rakaman di tandas awam itu juga dimaklumkan sudah dibawa ke balai polis berhampiran bagi membuat keterangan berhubung perkara tersebut.

Sehubungan dengan itu, pelbagai komen diterima di media sosial dengan mengecam tindakan lelaki berkenaan yang melakukan perbuatan tidak senonoh seperti itu.

Apa pendapat anda? Sila kongsikan di bahagian komen.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Ya. Anda Juga Boleh Membaca Artikel Menarik Di Bawah

Tonton Video : SILA KLIK SINI

Sumber: Ohmymedia, TikTok @botakk.haa

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*