Isteri Setuju ‘Jual’ Suami Kepada Wanita Perampas RM30,000

Terima RM30,000, Isteri Setuju ‘Jual’ Svami Kepada Wanita Per4mpas. Seorang wanita di Karnat4ka, India sanggup ‘menjval’ suaminya kepada k3kasih lelaki itu dalam insid3n yang agak jarang berl4ku.

Difahamkan, rum4h tangga pasangan itu mvla goyah apabila si su4mi tinggal di rumah kekasihny4 dan hanya pulang ke rvmah isteri selepas hab1s waktu bekerj4.

Si ist3ri, Ramya, mengetahui suaminya cvrang lalu tercetus p3rgaduhan di antara m3reka. Sebaik saja si isteri m3ndapat tahu tempat t1nggal wanita yang mahu mer4mpas suaminya itu, dia terus p3rgi berjumpa deng4n perampas terbab1t.

Ketika 2 wanita itu bertengkar, Ramya 4da memaklumkan dia t3rbeban dengan hutang yg banyak. Perampas itu kemudi4n menawarkan diri untvk membayar semua hutang t3rsebut sekiranya Ramya b3rsetuju bercerai dengan svaminya.

Ramya t3rkejut tetapi bersetuju dengan t4waran itu kerana svaminya sudah tidak m4hu duduk sebumbung dengan dia l4gi.

Ramya m3nuntut bayaran 1.7juta rupee (RM100,000) tetapi si p3rampas hanya memberi 500,000 rupee (RM30,000) dan s3lepas itu Ramya terus m3ninggalkan suamiya yg tidak guna itu.

SUMBER:Nangtime

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*