Budak Pura-Pura Tak Berny4wa Cetus P4nik, “Kuat Drama Kau Ni Dik”

Telatah anak-anak kadang-kadang mampu membuatkan kita yang dewasa terhibur dengan mereka. Malah anak-anak kecil ini juga dianggap penyeri rumahtangga dengan kehadiran mereka.

Biarpun masih kecil, apa juga yang dilakukan mereka kadang-kadang seakan tidak masuk akal dan buat terfikir manalah budak ini belajar untuk berkelakuan sebegitu. Sama seperti dalam satu video yang dikongsikan ini.

Dalam rakaman tersebut kelihatan seorang kanak-kanak lelaki dikatakan sedang dalam proses bersvnat. Ditemani oleh ibunya, kanak-kanak tersebut nampaknya seakan berada dalam kes4kitan dengan mulut tak henti-henti mer4ung.

Namun apa yang mencuri perhatian ramai adalah apabila budak pura-pura tak berny4wa selepas mer4ung itu. Cem4s melihatkan anak itu sebegitu, si ibu men4mpar muka anaknya itu berulang kali untuk menyedarkan kanak-kanak tersebut.

Berikut adalah rakaman tersebut yang telah dikongsikan semula di Instagram mStar:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mStar (@mstaronlineofficial)

Pura-pura pengsan atau pun tak berny4wa pun bolehlah ya dik! Perkongsian rakaman budak pura-pura tak berny4wa ini telah meraih lebih 200 ribu tontonan dan 30 ribu likes. Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen:

“Kuat drama kau ni dik”

Budak Pura-Pura Tak Bernyawa 3

“Eh budak ni bleh plak dia main2 m4ti”

Budak Pura-Pura Tak Bernyawa 2

“S4kit sunat dapat, s4kit kene lemp4ng pun dapat”

Budak Pura-Pura Tak Bernyawa 1

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : HCL

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*