“Saya yakin Sarah akan balik rumah” – Shuib tk putus asa, percaya isteri kuat

DOA dan terus berdoa.

Begitulah harapan pelawak Shuib Sepahtu agar isterinya Siti Sarah yang kini sedang bert4rung nyawa kembali pulih.

Menurut Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhamad, dia yakin isterinya kuat mengharungi dugaan ini selepas ditidurkan sejak pagi Jumaat berikutan tahap 0ksigen yang rendah.

“InsyaAllah saya cukup yakin isteri saya kuat, saya cukup yakin dia akan balik ke rumah ni… anak-anak semua mendoakan dia.

“Harap Allah angkat doa kita semua, InsyaAllah Sarah akan sihat dan kita doakan juga untuk semua yang berjuang melaw4n C0v 19 ni.

Tambah Shuib, sepanjang mengenali isterinya, Sarah banyak memberi pengalaman yang diharungi dalam hidupnya dan mengubah dirinya.

Shuib bersama isterinya Siti Sarah.

Shuib memohon agar semua orang untuk memaafkan sekiranya Sarah pernah menyakiti mana-mana phak.

“10 tahun kenal Sarah dia Iah yang mendewasakan saya dan mendoakan, “Saya mohon maafkan segala-gala sekiranya Sarah ada meny4kiti hati sesiapa dan halalkan makan minumnya agar dipermudahkan perjalanannya,” katanya.

Shuib berkata demikian sebelum majlis bacaan Yasin dan doa untuk Siti Sarah yang sedang bert4rung melawan cov I9 secara maya pada Jumaat malam.

 

Pada kira-kira pukul 5 petang Jumaat, Siti Sarah selamat melahirkan bayi lelaki selepas menjalani pembedahan selama hampir tiga jam bermula pukul 2 petang.

Siti Sarah dimasukan ke Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM) pada Rabu lalu akibat oksigen dalam badan menurun.

Dia kemudian dipindahkan ke unit raw4tan rapi (ICU) pada pagi Jumaat selepas kesihatannya meros0t dan tdak stabil.

Sumber : mstar

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*