Semboyan Malaysia Tampil Beritahu Apa Yang Mereka Akan Buat Selepas Yusof Azmi Dan Rakan Ditahan

Sejak semalam, k.ecoh berhubung satu i.su yang kurang menyenangkan apabila terdapat seorang individu warganegara asing dikatakan cuba menc.iplak hasil rekaan T-shirt Semboyan Jihad keluaran pihak Semboyan Malaysia sendiri.

Siapa sangka sudah penat bersengkang mata siang dan malam mencari idea demi menghasilkan rekaan terbaik namun, malangnya hasil titik peluh tersebut dic.uri sewenang-wenangnya.

Jadi apa yang boleh disimpulkan, hal ini bukanlah satu i.su yang boleh diambil ringan kerana ia sedikit sebanyak mendatangkan ker.ugian besar sekali gus mencalarkan imej b.randing syarikat Semboyan Malaysia sendiri.

Rentetan daripada itu, pihak Semboyan Malaysia mengakui terk.ilan dengan tindakan tak berhati perut l.anun warga asing tersebut.

Lebih menyedihkan lagi apabila usaha keras dalam mengeluarkan T-shirt Jihad Semboyan selama ini seolah-olah telah dipermainkan begitu sahaja.

Menyentuh soal kek.erasan yang berlaku, pihak Semboyan Malaysia mengambil ia sebagai satu ik.htibar selain cuba menyelesaikan dengan cara yang lebih baik. Dalam pada itu, kami juga akan bertindak lebih pr.ofesional terutamanya ketika turun ‘padang’.

Seiring dengan misi utama, pihak Semboyan Malaysia akan cuba sebaik mungkin membantu memb.ela nasib mereka (pengguna) yang terb.abit dalam peng.aniayaan, pen.indasan dan kez.aliman.

Sehubungan dengan itu, pihak Semboyan Malaysia berharap agar perkara seperti itu tidak berulang lagi dan berharap agar k.es ini dapat dijadikan pengajaran buat semua.

Orang ramai juga dinasihatkan supaya lebih berhati-hati membeli barangan menerusi jualan di mana-mana tempat sekalipun.

Ingat, jangan disebabkan rasa t.amak menguasai diri kita bebas melakukan hal-hal yang sudah terang salah sehinggakan melang.gar u.ndang-u.ndang. Tak s.alah hargai dan hormati hasil usaha insan lain.

Tok Singa Beritahu Perkembangan Terkini

Kredit : FBYusofAzmi

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*