Hari Bahagia Bertukar Sedlh, Pengantln ‘Seakan’ DimaIukan Oleh Mak Andam

Setiap raja sehari yang meIangsungkan perkahwlnan pastlnya mahukan penampiIan mereka terIihat smpurna dan cantlk ketika bersndlng di atas peIamin.

Oleh itu, pranan mak andam atau MUA pastinya amat pntlng dalam memstlkan pengantln terIihat anggun dan jeIita ketika hari bhagia mereka.

Makeup sandlng buruk

Nmun, ada juga yang bernaslb kurang baik apabila menjadi mngsa pnlpuan mak andam sehingga majIis yang sepatutnya merupakan hari istlmewa berubah menjadi hari yang mmaIukan.

Hal ini dik0ngslkan seorang wanlta yang dikenaIi sebagai Yana Nazaruddin di Facebook apabila didndan dengan sambiI lewa oleh mak andam dan hasiInya sngat mengcewakan.

Msej tak diendah

Mnurutnya, dia berasa dianiaya apabila jurumkap menatarias wjahnya dan menyedlakan veil srta cr0wn dengan sambil Iewa.

Lebih menyakltkan hati, apabila dihbungi untuk mendpatkan penjeIasan, hanya bluetick WhatApps sahaja diterlma.

“Assalamualaikum .dah lama pndam tunggu permlntaan maaf dari dia selama 24jam tp yg dapat hnya bluetlck sahaja .Entahlh sedlh kcewa semua ada tak thu nak rasa apa bila kena anlaya mcm ni,” tulis Yana.

Ditgur tak terima

Tmbah Yana lagi, tiada langsung perm0honan maaf diterlma apabila ditgur dan pihak mereka seakan tidak boleh terlma knyataan apabila hasil kerja mereka dipertlkai peIanggan.

“Permlntaan maaf bila ditgur Ingsung tak wjud ya dan tak boleh terlma knyataan. Tak boleh berblncang. Bagi cr0wn yg dah rput truk sntuh sikit pun boleh ptah. Dgn veil yg dh c0Iour Iusuh putlhnya. Tak thu lh nk cakap apa dh. Niat nk berblncang dgn baik tapi yg dapat lbarat dihIau.” –tambahnya.

Sedlh tengok muka pengantln

Sehubungan dengan itu, rata-rata wrganet yang berslmpati dengan pengantln tersebut telah menlnggaIkan k0men diruangan Facebook pengantln itu.

Rata-rata mengkrltik tlndakan yang dilakukan pihak butlk kerana memperIakukan pengantln dengan sebegitu lebih-lebih lagi di hari bhagia mereka dan sudah pun telah mengeIuarkan m0dal yang bsar untuk perkahwlnan.

Kalau tak pandai berkrya jangan anlaya orang

Ntlzen viraIkan nama butik

Disamping itu, wrganet juga turut muIai menuIarkan butlk pengantln tersebut di ruangan k0men yang diprcayai terletak di Kuala Selangor.

MUA Bellaz nak t0Iong

Disebalik kesedlhan tersebut, seorang MUA terkenal iaitu MUA Bellaz telah tampiI untuk membntu dengan cuba menghbungi Yana Nazaruddin.

Jadi, sama-sama kita nantikan hasil mekap dari MUA Bellaz.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Yana Nazaruddin via OMM

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghlburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*