Pengurus Majlis Neelofa Telah Disoal Siasat d Balai. Bila Ditemuramah Wartawan,Ini Jawapan Yang Keluar Dari Pengurus Neelofa

Biarpun sudah beberapa hari berlalu selepas selamat diijabkabulkan, nama pasangan selebriti Neelofa dan Haris Ismail masih menjadi bualan dalam kalangan netizen.

Tambahan lagi apabila timbul pula isu majlis nikah mereka didakwa tidak mematuhi SOP. Berikutan itu, wakil daripada pihak pasangan pengantin baru itu dipanggil bagi memberi keterangan kepada pihak polis.

Hari ini, pengurus majlis pernikahan pemilik nama Noor Neelofa Mohd. Noor dan pendakwah bebas yang turut dikenali sebagai PU Riz, hadir ke IPD Dang Wangi bagi memberi keterangan.

Lelaki yang dikenali sebagai Faiz Sabari bersama isterinya, Rozana Mumtaz Mohd. Ashraff dilihat hadir beberapa minit selepas pembantu peribadi Neelofa, Nadiah Khairuddin tiba di IPN Dang Wangi bersama penguamnya, pagi tadi.

Menurut laporan Kosmo Online, Faiz memberi keterangan kepada wartawan namun enggan memberi sebarang komen terhadap kes tersebut.

“Tiada apa nak cakap, semua ok,” katanya ringkas sebelum beredar bersama-sama isterinya.

Sementara itu, usaha untuk mendapatkan komen daripada pembantu peribadi serta peguam Neelofa juga tidak berjaya apabila kedua-dua mereka enggan memberi sebarang komen selepas keluar dari IPD Dang Wangi kira-kira pukul 2.05 petang.

Sebelum ini, satu gambar di laman sosial menjadi tular apabila ada yang mend4kwa majlis nikah dianjurkan pasangan itu tidak mematuhi SOP yang ditetapkan oleh Majlis Keselamatan Negara (MKN).

Tonton video penuh:

Sumber: Harian Metro (Raja Noraina Raja Rahim), Kosmo Online (Nur Huda Musa)

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*