Rakaman Detik2 Sebuah Bot Bergerak Sendiri Sampai Yang Merakam Pun Diam Terkelu

Sememangnya tidak din.afikan terdapat pelbagai kej.adian p.elik di sekeliling manusia. Antaranya ialah yang berunsur m.istik sehingga menimbulkan rasa s.eram terhadap diri seseorang.

Kejad.ian-kejad.ian m.isteri yang s.ukar untuk diterangkan secara nyata pula juga mungkin pernah terjadi dalam hidup kita biarpun itu hanyalah sekali sahaja seumur hidup.

Pengalaman menghadapi ke.jadian sebegitu sememangnya mahu diel.akkan kerana sedikit sebanyak boleh menga.nggu pemikiran seseorang.

Seperti yang terdapat dalam rakaman video ini pula, satu keja.dian a.neh yang s.ukar untuk dijelaskan berjaya dirakam. Apa tidaknya, sebuah bot tanpa pemandu bergerak dengan sendirinya sambil yang merakam terd.iam hanya memerhati.

Klip rakaman berdurasi selama 11 saat itu dipercayai memaparkan sebuah bot yang tiba tiba bergerak dengan sendiri bagaikan ada orang yang sedang memandunya.

Rakaman tersebut dengan jelasnya menunjukkan bahawa ketika kejad.ian, tidak ada seorang pun manusia yang berada di bot tersebut.

Tengah Azan

 

Reaksi Orang Ramai

Sumber ArtikelByOM

Apa kata anda? Kongsikan bersama kami.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! MH Network

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*