Hiburan

“Bergenang Air Mata, Allah Saja Tahu.” Anak Tak Boleh Mendengar & Bercakap Baca Doa Sempena Hari Jadi Buat Adi Putra Sebak

Kasih sayang seorang ayah… Sebak membaca luahan hati pelakon popular Adi Putra menerusi perkongsiannya di laman instagram.

Memuat naik sepotong video sempena hari jadinya, Adi Putra melahirkan rasa sebak apabila anak perempuannya yang tidak boleh bercakap dan mendengar tetapi cuba membacakan doa selamat sebagai hadiah hari jadi cukup menyentuh hatinya sebagai seorang ayah.

“Saya sangat sebak bila putri saya Zara Adelia yang tak boleh mendengar dan bercakap membacakan doa selamat buat hari jadi saya. Allahu, bergenang air mata saya. Allah saja yang tahu.

“Inilah hadiah paling cukup istimewa yang tak dapat beli dimana-mana. Terima kasih istriku, az-zahra, nani, yang meraikan ulang tahun ku ke 40 Tahun.

Perasaan sangat bersyukur yang pernah di pesan Habib Ali Zaenal Abidin.

Perkongsian yang cukup menyentuh hati itu turut mendapat reaksi warganet. Ada yang melahirkan rasa sebak melihat video berkenaan.

Allahu… terharu, antara komen netizen di bawah.

bigmama_nani Hadiah terindah dr yg Satu.❤️Sannah Helwah Ya Ukhti..🎂

maysarah_zulaikha4 😢😢😢Allahuuu..terharu…

firdauz1981 Happy birthday Dt semoga dipermudahkan segala urusan dunia akhirat…dan pahala yg setimpal dgn apa yg dilakukan…Jadikan aku manusia yang bersyukur

ainsuzaimi I’m cryyyyyy ya allah😭😭😭 jadikan aku manusia Yang bersyukur 🤲🏻😭😭😭

cikpuan_alanahashim HAPPY birthday dato adi putra…sebak tgk adelia seperti ibu sy pun sama…jnji adelia sihat walafiat..Kagum dengan kesungguhan puteri Adi Putra

heyyyjaja_niejalanieza Selamat Hari Lahir buat @adpadiputra semoga sentiasa dilindungi Allah, dimurahkan rezeki dan bahagia bersama isteri yg baik n anak² yg solehah… Kagum sgt dgn kesungguhan puteri Adi putra… Semoga semua yg baik2 utk kalian sekeluarga.. aaminn

haris_tola84 masyaAllah Allahuakbar. Semoga dipermudahkan segala urusan, dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur dan keluarga bahagia hingga ke Syurga. Allahumma Aamiin

ikasyg This is so beautiful… Masyallah masyallah… ❤️❤️❤️❤️ indah sungguh kaseh sayang Allah.. Princess Zara thank you for the doa.. We all turut aamiin kan.. Happy Birthday @adpadiputra Semoga dipermudahkan segala urusan aamiin aamiin

asachik Selamat hari lahir abg adi smoga di permudahkn sgala urusan dan murhkn rzeki sntiasa Aamiin

aeriffxbangtan Anak syurga! Selamat hari jadi abg adi! Smoga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki ya🌷

Rakan rakan artis juga memberi komen,

Sumber IG Adi Putra/Olahan RJ

Apa kata anda? Kongsikan bersama kami.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! MH Network

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *