(Vide0) Terduduk Disahkan B4rah Rahim, Bleed1ng Bila ‘Bersama’ Dengan Suami

B4rah rahim ataupun serv1ks adalah masalah kes1hatan yang cukup men4kutkan bagi golongan perempuan. Namun begitu, simpt0mnya kadangkala lambat diketahui dan secara tiba-tiba sudah mel4rat sehingga ke tahap tervk. Bak kata orang tua, menceg4h lebih baik daripada mer4wat.

Sekiranya anda mendapati berlaku sebarang perubahan pel1k pada tubuh badan khususnya melibatkan kawasan dal4man, segeralah berjumpa dengan doktor bagi mendapatkan pemer1ksaan sebelum terl4mbat.

Berlaku bleed1ng selepas ‘bersama’ dengan suami tapi di4baikan begitu sahaja

Ibarat nasi sudah menjadi bvbur, itulah keadaan yang dihadapi seorang wanita ini. Menerusi perkongsian tersebut, dia mended4hkan mengalami bleed1ng selepas ‘bersama’ dengan suaminya.

Tidak ketinggalan, dia turut berhadapan mas4lah rasa tidak sel3sa pada bahagian p1nggul, keput1han yang banyak serta tempoh h4id yang manjadi tidak normal.

Walaupun sedar berlaku perubahan tersebut pada badannya, sikap tidak ambil peduli seakan-akan membuatnya terdvduk.

[VIDEO] Terduduk Disahkan Ada Barah Rahim, Bleeding Bila 'Bersama' Dengan Suami 2

Aku minta korang t0longlah peka…Kalau rasa pel1k tu cepatlah jumpa doktor check

Apabila pemer1ksaan dilakukan, doktor memberitahu bahawa dia sedang mender1ta b4rah p4ngkal rah1m. Apabila mencari sendiri maklumat berkaitan mas4lah kesihatan ini, dia menjadi semakin res4h memandangkan ia boleh meragvt nyawa.

Bukan sahaja kes4l kerana lamb4t bert1ndak, malahan wanita terbabit menasihatkan agar orang di luar sana sentiasa peka dengan keadaan diri sendiri.

@infobumildansikecil

deteksi dini itu penting banget guys? #story #edukasikesehatan #kanker #fyp #foryoupage #usg #berandatiktokterbaru

♬ original sound – favsoundds

 

Sumber : TikTok channa mix id, Kisah Dunia

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! MH Network

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*