Hiburan Kisah Masyarakat Viral

“Bukan aku yang g3lek2 b0ntot di Tik Tok minta perhatian…”- Suami Nadia Brian

Kemelvt rumah tangga pasangan Nadia Brian dan suaminya Mu’izz Nasruddin seakan makin h4ngat diperkatakan.

Selepas Nadia mengesahkan bahawa suaminya sudah membuat permohonan cer4i di mahk4mah, beberapa berita kurang enak kembali menvlar apabila suaminya membuka mulut berkenaan ‘f1tnah’ yang diperkata oleh pelakon tersebut.

Berb4las kenyataan nampaknya

Masing-masing seakan berb4las kenyataan di media apabila Mu’izz mend4kwa mempunyai bvkti kvkuh melihat isterinya cvrang  dan berada di dalam bilik hotel dengan seorang lelaki di Cyberjaya.

Tidak lama selepas itu, Nadia pula menjawab ‘ser4ngan’ tersebut dengan meminta agar suaminya mel4fazkan cer4i kerana sudah t4war hati dengan lelaki terbabit dan memaklumkan Mu’izz seorang yang banyak keren4h.

“Aku tak pernah p4ksa kau m4sak…”

Enggan berdiam diri, ahli perniagaan berusia 28 tahun itu telah memuat naik beberapa IG story memberi kenyataan b4las dengan memberitahu tidak pernah menyuruh isterinya melakukan kerja rumah sepanjang perkahwinan mereka.

“‘Aku hanya tak mampu hadiahkan kau rumah..”

Bukan yang g3lek2 minta perhatian

Selain daripada itu, Mu’izz turut men4fikan d4kwaan yang dia ‘gila glam0ur’ kerana bukan dia yang berg3lek di aplikasi Tik Tok untuk mer4ih perhatian daripada warg4net.

Jadi, dia memberi am4ran agar pihak ‘disana’ tidak bercerita bvruk berkenaan dirinya atau dia sendiri membvka mulut berkenaan isu sebenar.

“Minta maaf, saya manusia biasa”

Dalam perkongsian terakhir di IG Storynya, Mu’izz sempat memohon maaf kepada keluarga dan kenalannya kerana terp4ksa memuat naik luahan hati di media sosial kerana dia juga manusia biasa yang punya perasaan apabila diperlakukan sebegitu.

Walaupun tidak pasti apa yang dinyatakan lelaki tersebut mervjuk kepada isterinya ataupun bukan, pastinya ramai yang boleh meneka perg0lakkan yang sedang mel4nda pasangan ini.

Untuk makluman, Nadia Brian dan suaminya telah bernik4h sekitar November tahun lalu. Namun, baru sahaja beberapa bulan bergelar suami isteri, pasangan tersebut dikhabarkan sudah tidak sebvmbung dan masing-masing seakan membawa haluan sendiri.

 

Sumber: Mu’izz Nasruddin, OMM

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! MH Network

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *