Apa Nak Jadi! Dua Gadis 15 Tahun Dit4han Selepas Cuba Mer0gol Seorang Lelaki

Dua remaja perempuan masing-masing berusia 15 tahun terp4ksa dit4han pihak polis selepas did4kwa cuba mer0gol seorang lelaki yang di kenali sebagai Iman. Remaja perempuan yang di kenali sebagai Puteri dan Alia itu did4kwa telah menc4bul keh0rmatan lelaki tersebut.

Iman yang baru berusia 14 tahun dikenali sebagai pelajar pandai dan k4cak di sekolahnya telah membuat laporan polis di Balai Polis Menado, Indonesia pada malam kemarin.

Menurut laporan menado.com dimaklumkan pada awalnya Puteri dan Alia meng4jak m4ngsa untuk berj4lan-j4lan sebelum pulang ke rumah Puteri ketika orang tuanya tiada di rumah

Setibanya di rumah, Puteri telah meng4jak m4ngsa untuk berbval-bval didalam rumahnya, m4ngsa yang tidak tahu ni4t sebenar Puteri mengikut saja kehendak kekasihnya itu.

Ketika berbual, Puteri dan Alia cuba mer4ba-r4ba m4ngsa sehinga ke bahagian sul1t, namun m4ngsa cuba mel4wan dan menghentikan kel4kuan dua remaja itu tetapi Puteri dan Alia semakin menj4di-j4di sehingga mem4ksa m4ngsa untuk membvka seluar.

Katanya dalam kejad1an itu m4ngsa dan puteri sempat t4rik men4rik selvar hingga kemalu4nnya terlvka dan berd4rah akibat terkena z1p selu4r, Iman berjaya mel4rikan diri dan melap0rkan kejad1an itu kepada ibunya sebelum membuat laporan polis.

Ketua Polis Manado Humas AKP Rolly mengatakan, berdas4rkan sias4tan awal, Puteri semp4t membuka baju Iman dan memaksanya untuk melakukan hvbungan int1m tapi tidak berj4ya kerana Iman mel4wan, katanya.

 

Sumber: Menado.com, jirancakap

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! MH Network

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*