(Video) K0non Nak Sh0ot Video Ser4m, Sekali ‘Dia’ R4suk & L4ri Dvkung Kain Putih Pergi Kvbur!

Gangguan makhluk halus atau jin bukanlah satu perkara yang asing lagi. Malah, kita perlu percaya dengan kewujudan makhluk ini. Tetapi lain pula yang jadinya apabila seorang individu dipercayai telah dir4suk ketika sedang membuat rakaman untuk video Youtube mereka. Ser4m!

Kena r4suk, l4ri ke kvbur

Menerusi video pendek yang dikongsikan semula oleh The Hulkey memaparkan sekumpulan manusia sedang mengej4r seorang individu yang dipercayai telah dir4suk. Individu terbabit yang berpakaian serba putih dan disolek seperti ‘h4ntu’ itu dikatakan berl4ri menuju ke kawasan perkvburan.

Difahamkan, kejadian tersebut berlaku disebabkan mereka iaitu Belengclub dari Indonesia ini ingin membuat content video untuk Youtube mereka. Tetapi tanpa disangka-sangka lain pula yang jadinya apabila s4lah seorang ahli kumpulan mereka telah dir4suk.

Menerusi sumber dari Belengclub, mereka juga tidak menyangka perkara sebegini akan berlaku selain meneg4skan bahawa ianya bukanlah satu lakonan tetapi benar-benar terjadi.

‘Jangan pakai red4h’

Dalam kesempatan itu, The Hulkey meluahkan rasa kes4l dengan sikap segelintir individu yang hanya inginkan ‘p0pulariti’ dan ‘c0ntent’ semata-mata tanpa memikirkan kes4n daripada perbuatan mereka itu.

Malah, dia menasihati orang ramai supaya berfikir terlebih dahulu sebelum melakukan sesuatu perkara atau alangkah baiknya jika mereka membawa seseorang yang boleh berubat atau berpengetahuan apabila datang ke tempat seperti itu.

‘Jangan menyes4l sampai ke akhir h4yat’

Sementara itu, menjengah ke ruangan komen kebanyakan netizen mengakui video tersebut memang ser4m dan mend4kwa bahawa sejak kebelakangan ini, kandungan video seperti ini seakan sudah menjadi satu trend.

Bukan itu sahaja, ada segelintir daripada mereka percaya video ini adalah lakonan semata-mata. Walaupun begitu, sehingga kini masih belum dapat dipastikan kesah1han video tersebut.

 

Sumber: The HulkeyBelengclub, Ohbulan

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! MH Network

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*