2 Minggu Tak Makan Sampai T1nggal Tulang, Doktor Terkilan Bila Ibu Bagi Alasan Sibvk

Foto: Gulapop

Boleh dikatakan sejak kebelakangan ini ada sahaja kes atau kisah mengenai kecvaian ibu bapa terhadap anak kecil. Lebih menyed1hkan semuanya berlaku kerana ibu bapa sibuk mengej4r kemewahan.

Sama seperti kisah yang dik0ngsikan oleh seorang doktor, Ana Yasmin Azmi yang berk0ngsikan pengalamannya mer4wat seorang anak kecil yang ten4t di Jabatan Kecem4san.

Lebih mengejvtkan, menurut Dr Ana, ibu bapa kepada anak kecil itu terlalu sibuk bekerja dan mengambil r3meh tentang pemakanan anak mereka yang tidak diberi makan sehingga dua minggu sehingga badan t1nggal tul4ng.

Katanya lagi, anak kecil itu dikej4rkan ke hospital selepas tidak sed4rkan diri dan ten4t kerana tidak bertenaga dan hanya mampu menggerakkan mata sahaja.

Melihat keadaan anak kecil yang tidak berm4ya itu, Dr Ana berkata dia ters3ntak apabila mendengar jawapan si ibu tentang pvnca anaknya dalam keadaan sedemikian seolah tidak ada rasa bers4lah.

Perk0ngsian Dr Ana itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang ger4m dengan s1kap tidak bertanggvngjawab ibu bapa kanak-kanak berkenaan.

Malah, ada netizen mengatakan jika tidak mahu jaga anak, janganlah rancang untuk mempunyai anak. Dalam pada itu, ada yang terkejvt kerana tidak sangka ada ibu bapa seperti itu.

 

Sumber: Twitter, Gulapop

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! MH Network

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*