Mvntah D4rah dan Keluar Jarvm T4jam, Keluarga Fattah Anas Mender1ta Dis1hir?

Sebelum ini tular di media sosial seorang kanak-kanak yang dikenali sebagai Fattah Anas beraksi comel bersama bapanya sehingga mendapat perhat1an media dan diundang ke program-program televisyen.

Sering berkongsikan gelagat lucu dan comel anaknya, Fattah Anas di media sosial, baru-baru ini h4ngat diperkatakan apabila bapa kanak-kanak itu did4kwa terkena s1hir bu4tan orang.

Dis1hir orang yang dengk1?

Menggunakan nama Fattahanas_boyyeah di Instagram, pesonaliti media sosial kanak-kanak itu berjaya meraih lebih daripada sejuta peng1kut sejak video terperangkap didalam sangkar kucing tular.

Namun begitu, sejak semalam, bapanya yang dikenali sebagai Mohamad Firdaus, 27 memuat naik satu p0sting mengejvtkan memberitahu dirinya dipercayai dis1hir apabila mengalami mvnt4h d4rah beserta jarvm k4rat.

Gambar itu turut disertakan gambar oleh bapa kepada Fattah Anas memaklumkan bahawa dirinya sedang mender1ta dipercayai angk4ra s1hir. Mohammad Firdaus turut mem0hon maaf seandainya ada pihak yang tergvris hati dengannya.

Bapa r4yu hentikan perkara tak baik ni

Walaupun posting itu telah dip4dam oleh Mohamad Firdaus, namun ada warganet yang sempat men4ngkap paparan skrin gambar-gambar tersebut dan memuat naiknya kembali di Twitter.

Instagram Fattahanas_boyyeah juga telah diletakkan dalam mood private.

Selain itu, kanak-kanak tersebut turut menceritakan yang dia bermimpi seakan bapanya sudah tidak menyayanginya lagi apabila mend4kwa dia bermain bersama  dua orang kanak-kanak dan bapanya hanya mel4yan ‘rakan-rakannya’ sahaja tanpa mengend4hkan dirinya.

Zaman moden pun ada lagi benda2 mamcam ni

Sehubugan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet menzah1rkan rasa kas1han melihat keluarga ini yang didvga dengan perkara-perkara dengk1 daripada individu yang tidak bertanggungjawab.

Melalui media sosial, ramai yang berasa terk1lan kerana masih ada lagi insan yang mempercayai perkara sy1rik ini sehingga sanggup meng4niya orang lain.

Mereka berharap agar keluarga kanak-kanak itu sabar menghadapi dvgaan terutama bapanya yang terp4ksa mengharvngi kesak1tan disebabkan s1kap dengk1 orang lain.

Mungkin penyak1t ain

Ramai ada pengalaman sama

Mungkin ada pergi mana2 kedai makan?

 

Sumber: pkckAm, OMM

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! MH Network

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

 

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*