Anak Jatvh Dari Katil, Ibu Terkejvt Kep4la Tertvsuk Besi Cermin Mata Hingga Tembvs Tengk0rak

Hati ibu mana yang tidak sed1h apabila anak yang dikandvng selama sembilan bulan terpaksa menanggvng sak1t ketika usianya masih lagi kecil.

Itulah perasaan yang dialami oleh seorang ibu ini yang dikenali dengan nama Nurull Diyanah apabila terp4ksa menerima hakikat bahawa anak lelakinya terp4ksa dibed4h selepas besi cermin mata tertvsuk pada kepalanya.

Besi cermin mata tertvsuk kep4la

Trag3di svbuh. Pukul 6 pagi, jatvh dari katil tertvsuk spek mata umie. Biasa tidur letok spek mata tepi bantal. Macam manalah Fateh jatvh katil sedar-sedar spek dah dvduk doket atas kepala. Nok cabvt sendiri dia kemah bawak ke KK Paka pah ke Terengganu kena gi. Besi dia pendek jer tapi tembvs tengk0rak. Nak tak nak kena operate juga sikit takut ada keced3raan bawah tengk0rak. Dari bangun tidur sampai malam tak makan benda lagi. Tolong doakan Fateh semoga kuat, sel4mat dan tiada kemvdaratan lain. Amin.

 

Menerusi perkongsian Nurull Diyanah di Facebook, dia melvahkan rasa sed1h dengan nas1b yang men1mpa anak lelakinya, Fateh. Difahamkan, ins1den cem4s ini berlaku ketika waktu subuh iaitu sekitar jam 6 pagi.

Tambahnya lagi, Fateh yang sedang tidur secara t1ba-tiba telah terjatvh dari katil dan pada ketika itulah besi cermin mata tersebut telah tertvsuk di kep4la anaknya itu. Susulan daripada ins1den itu, Fateh dikatakan akan menjalani pembed4han.

Mula-mula tidur dalam buai

Ginilah pattern Fateh tidur. Kepala telengg0k ke belakang. Sebab tulah sampai boleh tertvsuk spek mata atas kep4la. Kep4la jatuh dulu masa jatvh katil. Spek tu mungkin dah jatvh awal atas lantai. Biasa kalau Fateh tidur dengan umie, umie akan letak bahagian dinding. Malam sebelum kejadian tu dia tidur dalam buai. Bangun tengah malam mari naik atas katil. Tidur bahagian tak dinding. Masa mana dia naik atas katil umie pun tak perasan.

Bercerita lanjut mengenai perkara itu, Nurull Diyanah memaklumkan bahawa pada malam sebelum kejadian, anak lelakinya itu tidur di dalam buai. Tetapi tanpa dia sedari, Fateh telah beralih tempat tidur pada waktu tengah malam dan naik atas katilnya.

Namun pada keesokan harinya, Fateh telah terjatvh dari katil dan kep4lanya tertvsuk besi cermin mata. Hal ini berlaku kerana, cermin mata yang diletakkan oleh Diyanah di tepi bantal kemungkinan telah terjatvh di atas lantai terlebih dahulu.

Dalam posting terbaru, Diyanah sempat menasihati orang ramai supaya lebih berhati-hati ketika menyimpan atau memilih jenis cermin mata. Hal ini bagi mengelakkan daripada berlakunya perkara yang tidak diingini.

 

Sumber: Nurull Diyanah, Ohbulan

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! MH Network

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*