Adik Sempat L4ri Lepas Tengok lbu B4kar Tangan Kakak, Hanya Kerana ‘Curi’ Gula-gula

Ibu bapa memainkan peranan yang besar dalam mendidik anak-anak. Walaupun begitu, cara didikan yang digunakan oleh setiap ibu bapa adalah berbeza-beza.

Tetapi kali ini lain pula ceritanya apabila seorang ibu terg4mak mengikat dan membkar tngan anknya gara-gara si kecil itu ‘mencvri’ gula-gula.

Hanya kerana cur1 gula-gula

Adik Sempat Iari Lpas Tngok lbu B4kar Tangan Kakak, Hnya Kerna CURl Gula2.

Menerusi laporan yang dipetik daripada Daily Star, wanita yang berusia 37 tahun dari Amerika Selatan itu bertindak kjam selepas mengetahui kedua-dua ank perempuannya itu mencvri beberapa gula-gula dari sebuah kedai tempatan.

Menurut sumber, kejad1an itu hanya disedari oleh ibu bapa mangsa selepas menerima aduan daripada pemilik kedai berdasarkan rakaman kamera litar tertutup (CCTV).

Mereka yang terkejvt dengan aduan tersebut kemudian bertndak mengikat tangan kedua-dua anknya itu menggunakan tali sebelum dib4kar kononnya ingin memberi ‘pengajaran’.

Tetapi ank bongsunya berusia empat tahun sempat meIarikan diri selepas melihat keadaan kakaknya yang mender1ta disebabkan tangannya yang dib4kar.

M4ngsa alami keced3raan p4rah

Adik Sempat Iari Lpas Tngok lbu B4kar Tangan Kakak, Hnya Kerna CURl Gula2.

Susulan daripada itu, mngsa berusia enam tahun telah mengalami kecedraan p4rah dan meIecur pada kedua-dua bahagian tangan namun keadaannya kini stabil.

Menurut sumber, svspek sudah pun dit4han oleh pihak poIis kemudian dibebaskan kerana sedang hamiI enam bulan.

Walaupun begitu, perbicaraan mengenai k3s ini akan dilakukan selepas svspek selamat meIahirkan b4yi. Sementara itu, bapa tiri mngsa (suami svspek) turut dit4han oleh pihak poIis kerana disy4ki turut terlibat dalam k3s tersebut kerana dia langsung tidak menghalang perbuatan kjam isterinya itu.

Adik Sempat Iari Lpas Tngok lbu B4kar Tangan Kakak, Hnya Kerna CURl Gula2.

 

Sumber: Daily Star, Ohbulan

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! MH Network

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

 

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*