Suka K0rek Kisah Silam Suami Dengan Bek4s Kekasih, Akhirnya Isteri Dipvkul Suami

Bagi kehidupan suami isteri, fasa menjalani rumah tangga pasti ada pasang surutnya. Segelintir individu tidak meletakkan kepercayaan penuh terhadap pasangan kerana wujud rasa sy4k w4sangka.

Situasi tersebut boleh dikaitan dengan seorang suami ini yang did4kwa memvkul isterinya kerana ber4ng sering ditanya mengenai kisah s1lam dengan bek4s kekasih.

Ber4ng ditanya pasal bek4s kekasih

Menurut laporan Utusan Malaysia, Muhamad Fais Borhan yang berkerja sebagai pemandu lori tidak berpuas hati dengan wanita itu yang sering mencari maklumat tentang bek4s teman wanitanya.

Kejadian berlaku kira-kira pukul 2 pagi di sebuah rumah di Taman Bukit Cheng, pada 2 Disember lalu apabila lelaki berusia 30 tahun itu did4kwa seng4ja menyebabkan keced3raan kepada Siti Nur ‘Alia Abd. Manab.

Difahamkan, tertuduh bert1ndak menced3rakan isterinya menggunakan tangan selepas tidak berpu4s hati dengan wanita itu yang sering mencari maklumat mengenai bekas teman wanitanya.

Mengikut kesal4ahan, tertvduh boleh dikenakan hvkuman penj4ra sehingga sebulan atau d3nda sampai RM1,000 atau kedua-duanya sekali mengikut S3ksyen 334 K4nun Kes3ksaan dan dibacakan bersama S3ksyen 326A K4nun Kes3ksaan.

Meng4ku tidak bers4lah

Namun, tertvduh yang tidak diwakili peguam meng4ku tidak bers4lah dan mer4yu jumlah jam1nan dikvrangkan dengan alasan tidak seng4ja memvkul isterinya, selain men4nggung tiga anak serta telah menyes4l.

Timbalan Pend4kwa Raya, Anis Najwa Nazari kemudian membenarkan tertvduh diik4t jam1n sebanyak RM1,000 dan memer1ntahkan Muhammad Fais supaya tidak mendek4ti m4ngsa sehingga k3s selesai.

 

Sumber: Utusan Malaysia , OMM

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! MH Network

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*