Tak Sempat Bergel4r Isteri, Gadis Disyaki Minum R4cun Sehari Sebelum Kahwin & Mninggal Dunia

Foto: Ohbulan

Setiap yang berny4wa pasti akan merasai kem4tian. Namun, siapa sangka seorang wanita yang b4kal bergelar isteri telah pergi buat selama-lamanya sehari sebelum majlis perkahwinan berlangsung.

Mninggal dunia sehari sebelum nik4h

 

Menerusi laporan yang dipetik daripada Tribunnews, b4kal pengantin perempuan yang dikenali dengan nama Tiara Permadani Gamri dari Indonesia ini sepatutnya akan melangsvngkan majlis perkahwinan bersama kekasih hati, Ilham pada 30 November 2020 yang lalu.

Segala persiapan majlis sudah pun dilakukan oleh mereka dan ahli keluarga termasuklah dari segi makanan, khemah, pakaian pengantin dan sebagainya.

Pelamin juga telah tersergam indah dengan dek0rasi bunga. Boleh dikatakan hampir 100% sudah selesai dan hanya perlu tunggu saat majlis berlangsvng sahaja.

Pergi rumah b4kal suami, hantar baju

 

Tetapi lain pula yang jadinya apabila aj4l menjempvt dirinya terlebih dahulu. Majlis pernik4han kini bertvkar menjadi majlis tahl1l buat pengantin perempuan.

Menurut sumber, dua hari sebelum majlis berlangsung, pengantin perempuan telah pergi ke rumah b4kal suaminya untuk menghantar baju nik4h.

Tidak lama selepas itu, si bapa pengantin perempuan menerima pangg1lan daripada rakan Tiara bahawa anaknya telah dikej4rkan ke hospital. Difahamkan, hal itu berlaku diperc4yai disebabkan t1ndakan Tiara yang mem1num racvn.

Pengantin lelaki tak kel1hatan

 

Si bapa yang terkejvt dengan berita itu terus bergeg4s ke hospital dan dia sempat berjumpa dengan b4kal menantunya untuk mengetahui kejadian sebenar.

Saya tanya anak saya di mana, dia beritahu di hospital. Kemudian saya tanya, anak saya m1num r4cun di mana, dia kata tidak tahu.

Namun, pada malam (29 November) sebelum majlis berlangsung, Tiara dis4hkan mninggal dunia. Tetapi pada ketika itu, wajah cal0n menantunya itu langsvng tidak kelihatan.

Si bapa mengesy4ki ada sesuatu yang tidak kena dengan kem4tian anaknya itu. Dia kemudian bert1ndak melaporkan kepada pihak polis. Pihak polis mengesahkan menerima laporan berhubung kejad1an dan kini mereka masih menjalankan si4satan untuk mengetahui pvnca sebenar kem4tian Tiara.

 

Sumber: Tribunnews, Ohbulan

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! MH Network

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

 

 

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*