Kisah Masyarakat Luar Negara Viral

(Video) “Sak1t di wad bers4lin bukan gvrauan”- Isteri gig1t baju, genggam tangan suami t4han rasa s4kit bers4lin

Setiap ibu yang pernah mel4hirkan anak pastinya akan kekal mengingati rasa sak1t semasa hendak bers4lin.

Ketika sedang merasakan kesak1tan yang tak terhingga, sudah tentu bakal ibu mahukan suami tercinta berada di sampingnya bagi memberi sokongan agar proses bers4lin berjalan dengan mudah.

Pender1taan isteri sewaktu nak bers4lin

Dalam satu perkongsian yang tular di aplikasi Tik Tok, video tindakan spontan wanita yang sedang berusaha men4han sak1t bers4lin memegang tangan suaminya telah mendapat perhatian warganet.

@family_love101016

Thương vợ quá 😢😢

♬ Late Night Melancholy – Rude Boy

Sak1t semasa bers4lin terus hilang lepas b4by l4hir

Lengkap dengan pakaian berwarna biru, wanita tersebut dilihat menggenggam erat tangan suaminya dan mengg1git baju men4han sak1tnya k0nstraksi ketika bayi mahu keluar.

Tak lama selepas proses bers4lin yang penuh kesak1tan itu, pasangan tersebut pun dikurniakan seorang cahaya mata perempuan dan masing-masing tersenyum gembira melihat zur1at mereka selamat dil4hirkan.

@family_love101016

Cảm giác của cánh đàn ông khi lần đâu dc làm bố , nó khó tả lắm các ông ạ, cảm giác của anh em thế nào😁😁 cám ơn tất cả mọi người nhé ❤️❤️❤️

♬ Late Night Melancholy – Rude Boy

@family_love101016

Tks mọi người đã động viên mẹ con Elsa ,2 mẹ con cháu khoẻ lắm nhé, lúc sáng đau nhiều như vậy đến tối mẹ cháu cười tươi lắm ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

♬ Late Night Melancholy – Rude Boy

 

Terus rasa nak jadi anak yang pandai buat mak

Sehubungan dengan perk0ngsian yang tular itu, ramai warganet telah men1nggalkan komen mengakui bahawa sak1t semasa hendak bers4lin sememangnya bukan rekaan.

Walaupun video tersebut bukanlah berlaku di Malaysia, namun umum mempercayai bahawa sak1t yang dirasai kaum ibu adalah sama ketika hendak mel4hirkan cahaya mata.

Sak1t di wad bers4lin bukan gurauan

Memang sak1t, tak t1pu!

 

 

Sumber: 0933538555minhduc, OMM

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! MH Network

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *