(Video) Warga tempatan dipvkul bangla dengan batang besi

JOHOR BAHRU – Seorang lelaki ced3ra di kep4la, lengan dan kaki akibat dipvkul lelaki warga Bangladesh menggunakan seb4tang besi dalam satu kejad1an pergadvhan di Jalan Tebrau di sini malam tadi.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Selatan, Asisten Komisioner Mohd Padzli Mohd Zain berkata, pihaknya menerima panggilan berhubung pergadvhan tersebut pada jam 11.35 malam.

“Menurut maklumat daripada s4ksi, svspek bert1ndak memukul m4ngsa yang merupakan warga tempatan dengan menggunakan objek senjata dipercayai sebatang besi.

“Mangsa yang berusia 39 tahun telah menerima rawatan di wad kecem4san Hospital Sultanah Aminah (HSA) di sini setelah mengalami ced3ra di bahagian kep4la, lengan dan kaki.

“Usaha mengesan svspek dipercayai seorang lelaki Bangladesh sedang dijalankan pihak polis,” katanya dalam kenyataan di sini hari ini.

Tengah malam tadi tular beberapa video pendek dalam Facebook memaparkan suspek yang memegang sebatang besi memvkul m4ngsa berkali-kali tanpa henti dan dapat didengar m4ngsa mer0nta kesak1tan.

Mohd Padzli berkata, setakat ini masih belum ada t4ngkapan dibuat dan pada masa sama sedang meny1asat m0tif dan pvnca kejadian itu.

Kes disi4sat mengikut S3ksyen 326 K4nun Kes3ksaan.

Orang ramai yang mempunyai maklumat berkaitan kes boleh menghubungi talian Hot Line IPD Johor Bahru Selatan 07-2182323.

Tonton video: