Remy Ishak Buat Live Bagi Kata-kata Sweet Dekat Peminat Perempuan, Sekali Ayah Perempuan Muncul

Gara-gara memuji kecantikan seorang peminat ketika membuat siaran langsung di Instagram (IG Live) bersama wanita tersebut, nama pelakon Remy Ishak menjadi trending di laman Twitter.

Menerusi perkongsian video yang menggunakan akaun bernama @hotcaramelatte, Remy tidak henti memuji senyuman dan wajah peminat wanitanya itu.

“Lighting (pencahayaan) itu membuatkan muka awak nampak cantik, ke awak memang cantik? Manis senyuman awak. Senyuman awak memang cantik.Cakap dekat abah dan mak awak, saya hargai keindahan, awak senyum cantik, muka cantik, syukur Alhamdulillah ibu dan ayah memiliki anak yang cantik,” kata Remy.

Video tersebut kini mendapat lebih 284,000 tontonan, lebih 13,000 retweet dan 24,000 tanda suka.

Rata-rata netizen turut teruja melihat video tersebut dan memuji cara Remy atau nama sebenarnya Mohammad Zalimei Ishak, 38, melayan peminat wanitanya.

Malah ada segelintir netizen menganggap kisah peminat wanita itu boleh dijadikan novel berjudul Suamiku Remy Ishak yang mengisahkan tentang pertemuan mereka.

“Remy Ishak adalah lelaki idaman la. Tengok senyuman manis dia, jambang yang kemas, his curly hair, mata yang bersinar, kulit gelap yang bersih menyebabkan saya jatuh hati.

“Sis, awak punya cerita dah boleh buat novel ini. Seorang wanita cantik bertemu dengan pelakon terkenal secara talian dan mereka akhirnya jatuh cinta. Sudah tentu ada banyak rintangan. Tajuk novel? Suamiku Remy Ishak.

“Remy Ishak dah lama kacak, cute, macho dan semuanya la. Tapi semalam dia memang bertambah-tambah cute dan kacak,” komen beberapa netizen.

Pada malam Khamis lalu, pelakon drama Bukan Gadis Biasa ini membuat siaran langsung Instagram (IG Live) bersama beberapa orang peminat yang memenangi pertandingan produk Origina.

Kredit:Mstaronlne

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*